Home » Webinaaripäivä 5.11. Ajankohtaista kiertotaloudesta & kemikaalien hallinnasta

Webinaaripäivä 5.11. Ajankohtaista kiertotaloudesta & kemikaalien hallinnasta

Ecobio webinaari kiertotalous ja kemikaalihallinta

Järjestämme tiistaina 5.11 yrityksille suunnatun maksuttoman webinaaripäivän sisältäen kolme eri kestävän kehityksen webinaaria. Webinaarit järjestetään kolmella eri kielellä, jotta voisimme palvella myös meidän kansanvälisiä asiakkaita mahdollisimman hyvin. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja pääset ilmoittautumaan webinaareihin täältä.

Webinaari kiertotalouden säädöksistä klo 8:30-9:30

Kiertotalouden avulla vähennät yrityksesi ympäristövaikutuksia ja säästät samalla huomattavasti resursseja. Kiertotalous on ajankohtainen teema, mutta tunnetko siihen liittyvät ajankohtaiset säädökset?

Webinaarin aikana asiantuntijamme Masi Mailammi käy tiivistetysti läpi viimeisimmät ja tulevat muutokset kiertotalouteen liittyen. Webinaarin aikana esittelemme myös Ecobio Manager -pilvipalveluamme ja miten sen avulla hallitset kestävän kehityksen säädösviidakon. Webinaarin aikana sinulla on mahdollista kysyä kiertotalouteen ja Ecobio Manageriin liittyviä kysymyksiä. Webinaari on suunnattu kiertotaloudesta kiinnostuneille yrityksille.

Ilmoittaudu mukaan

Muut Webinaarit

Kemikaalien hallinnasta ja Norjan kestävän kehityksen säädöksistä kiinnostuneille järjestämme saman päivän aikana myös kaksi muuta webinaaria. Webinaarien teemoina ovat EU:n kemikaalilainsäädäntö (REACH) (kieli: englanti) klo 9:45-10:45 sekä ajankohtaiset Norjan kestävän kehityksen säädökset (kieli: norja) klo 11:00-12:00.

Lue lisää ja ilmoittautua mukaan webinaareihin:

1. Latest topics on chemical management in the EU (REACH)

2. Hvordan håndtere de nyeste lovkravene relatert till baerekraftig utvikling

Tervetuloa mukaan!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä! 

info@ecobio.fi