Home » Webinaari: Jatkokäyttäjän kemikaalivelvoitteiden hallinta & riskinarviointi

Webinaari: Jatkokäyttäjän kemikaalivelvoitteiden hallinta & riskinarviointi

webinaari kemikaalikäyttäjille

Tiedätkö mitä kemikaalivelvoitteita yrityksellenne kohdistuu jatkokäyttäjän näkökulmasta? Ovatko yrityksenne kemikaaliluettelot ja käyttöturvallisuustiedotteet ajan tasalla? Tiedättekö missä käyttämissänne kemikaaleissa on rajoitettuja aineita tai mitä tarkoittaa altistumisskenaarion arviointi?

Näihin kysymyksiin saat vastauksia meidän seuraavassa Ecobio Manager webinaarissa tiistaina 21 huhtikuuta. Webinaarissa kemikaaliasiantuntijamme Anne Kallioinen käy tiivistetysti läpi jatkokäyttäjän kemikaalivelvoitteita sekä kertoo niiden hallinnasta Ecobio Manager kemikaalihallintapalvelulla. Lisäksi Anne kertoo, miten riskinarvioinnit hoituvat kätevästi samalla palvelulla.

Webinaarin aikana sinulla on mahdollista esittää myös muita kemikaalivelvoitteisiin liittyviä kysymyksiä. Webinaari on suunnattu kemikaalien jatkokäyttäjille joilla ei vielä ole Ecobio Managerin kemikaalihallintapalvelua käytössä.

Maksuton suomenkielinen webinaari järjestetään tiistaina 21.4. klo 9:00-9:50

Maksuton englanninkielinen webinaari järjestetään tiistaina 21.4. klo 10:00-10:50

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan suomenkieliseen webinariin

Ilmoittaudu mukaan englanninkieliseen webinaariin

Eikö linkki toimi? Kopioi URL-osoite: https://www.eventbrite.com/e/webinaari-jatkokayttajan-kemikaalivelvoitteiden-hallinta-riskinarviointi-tickets-99499878816?aff=blogi

Tilaamalla uutiskirjeemme sivun alalaidasta saat kuukausittaisen tiivistelmän sähköpostiisi tulevista tapahtumista, avoimista työpaikoista ja kemikaalihallinnan uutisista. Voit myös seurata tulevia ja menneitä tapahtumia blogistamme.