Home » Webinaari: COVID-19 riskien tunnistaminen & hallinta työpaikalla

Webinaari: COVID-19 riskien tunnistaminen & hallinta työpaikalla

covid-19 riskien hallinta

Ilmoittaudu mukaan

Monet yritykset valmistautuvat nyt etätöistä palaamiseen. Tiedätkö, miten varmistat työntekijöidesi turvallisuuden ja terveyden epidemian kuitenkin jatkuessa? Tunnetko työpaikkasi tartuntariskit ja onko sinulla vedenpitävä suunnitelma niiden hallintaan?

Koronavirus COVID-19 herättää luonnollisesti työyhteisössä paljon kysymyksiä, joihin tarvitaan yritykseltä selkeitä vastauksia ja turvallisia ratkaisuja. Epidemian riskien tunnistamisella ja suunnitelmallisella hallinnalla voit rakentaa luottamusta työyhteisöön ja varmistaa liiketoiminnan toimivuuden myös epävarmoina aikoina.

Järjestämme kesäkuussa webinaarin, jossa saat vastauksia ja tukea näihin asioihin. COVID-19 webinaarissamme kuulet lisää siitä, mitä erityisesti pitää ottaa huomioon epidemian riskien hallinnassa ja miten voit varmistaa liiketoimintasi tasaisen jatkuvuuden ja henkilöstösi tyytyväisyyden! Webinaarissamme näytämme myös, miten voit hallita COVID-19 terveysriskejä Ecobio Manager pilvipalvelulla. Tervetuloa mukaan!

Milloin: Tiistaina 9.6. klo 8:30-9:30

Missä: Online, saat osallistumislinkin ilmoittautumisen yhteydessä

Kenelle: Webinaari on suunnattu yrityksille, jotka haluavat hallita COVID-19 aiheuttamat riskit työpaikalla.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä info@ecobio.fi

Ilmoittaudu mukaan

Ecobio Manager kevätkampanja 11.5-11.6.

Haluamme auttaa yrityksiä parantamaan liiketoimintaansa ja toimimaan vastuullisesti epidemian oloissa. Tarjoamme siksi webinaariin osallistujille Ecobio Managerin COVID-19-riskinarviointityökalun maksuttomaan koekäyttöön kolmeksi kuukaudeksi. Kaikille tilaajille tarjoamme myös maksuttoman riskienhallintakoulutuksen.

Kysy lisää: sales@ecobiomanager.com

Tutustu SaaS-palveluun: https://www.ecobiomanager.com/