Home » Webbinarium: Identifiera & hantera riskerna med Covid-19 på arbetsplatsen

Webbinarium: Identifiera & hantera riskerna med Covid-19 på arbetsplatsen

covid-19 riskhantering webbinar

Registrera dig

Vet du hur du säkerställer dina anställdas säkerhet och hälsa under Covid-19? Känner du till smitto- och hälsoriskerna på din arbetsplats och har du en vattentät plan för att hantera dem?

Coronaviruset Covid-19 väcker många frågor i arbetsgemenskapen, som kräver tydliga svar och säkra lösningar från företagets sida. Genom att identifiera och systematiskt hantera epidemins risker kan du bygga förtroende inom arbetsgemenskapen och se till att ditt företag fungerar även i tider av osäkerhet.

I vårt avgiftsfria Covid-19-webbinarium lär du dig mer om riskhantering under osäkra tider och hur du kan säkerställa trygga, fungerande och framför allt gynnsamma arbetsförhållanden. I webbinariet visar vi också hur du effektivt och enkelt kan hantera riskerna med Covid-19 med hjälp av Ecobio Manager-molntjänsten. Välkommen med!

När: tisdag 9.6. kl. 9:00-10:00 (UTC +2, Svensk tid)

Var: Online, du får en deltagnings länk i samband med registreringen.

För vem: Det avgiftsfria webbinariet är ämnat för företag som vill hantera de risker som COVID-19 orsakar på arbetsplatsen.

Registrera dig

Ecobio Manager vårkampanj 11.5-11.6.

Vi vill hjälpa företag att förbättra sin verksamhet och agera ansvarsfullt även under COVID-19. Därför erbjuder vi deltagarna i webbinaret Ecobio Managers COVID-19 riskbedömningsverktyg kostnadsfritt under en prövoperiod på tre månader. Utöver detta erbjuder vi gratis utbildning för riskhantering till alla nya kunder.

Fråga mer: sales@ecobiomanager.com

www.ecobiomanager.com

www.ecobio.fi