Home » Muistathan laittaa energiakatselmuksesi kuntoon

energiakatselmus

Muistathan laittaa energiakatselmuksesi kuntoon

Energiatehokkuuslain mukaan suurten yritysten energiankulutusta on tarkasteltava neljän vuoden välein. Seuraava määräaika on 5.12.2019.

Energiakatselmukseen kootaan tarvittavat tiedot yrityksen energiatehokkuuden parantamismahdollisuuksien kartoittamista varten, eli käytännössä kaikki yrityksen energiaa käyttävät toiminnot, ja niiden avulla tunnistetaan tärkeimmät kehittämiskohteet. Ideana on löytää merkittävimmät ja kustannustehokkaimmat energiatehokkuustoimenpiteet, ja siten auttaa yritystä hallitsemaan paremmin energiankulutustaan ja tuoda yritykselle hyötyjä vähentämällä energiankulutusta ja energiankäyttöön liittyviä kustannuksia. Energiakatselmus sisältää suunnitelman tulevista kohdekatselmuksista, joissa kartoitetaan yksityiskohtaisesti kohteen nykytila ja tehostamismahdollisuudet. Lue lisää asiantuntijamme blogista.

Energiankulutus on iso haaste yrityksille kustannusten ja ilmastovaikutusten vuoksi. Tiedätkö, miten yrityksenne energiankulutusta voi vähentää? Autamme teitä löytämään merkittävimmät ja kustannustehokkaimmat energiatehokkuustoimenpiteet.

Ota yhteyttä ja sovi keskustelusta Ecobion energia-asiantuntijan kanssa.

 

Leena Tähkämö

Johtava konsultti, DI (sähkötekn.), TkT

Puh 020 756 2301

leena.tahkamo@ecobio.fi