Home » Kemistiteekkari kestävän kehityksen tehtäviin

Kemistiteekkari kestävän kehityksen tehtäviin

Kemistiteekkari kestävän kehityksen tehtäviin

Haemme kemistiteekkaria kestävän kehityksen konsulttien avustajaksi kasvamaan asiantuntijaksi kemian ja kestävän kehityksen osaamista vaativiin asiakastoimeksiantoihin sekä kehittämään tallentajana ja testaajana kansainvälistä Ecobio Manager -pilvipalveluohjelmistoa. Työtehtävä on määrältään vaihteleva ja osa-aikainen tuntityö, joka sopii hyvin opiskelijalle.

Tehtävä edellyttää kemian hallintaa. Tietotekniikan, ympäristö- ja energiatekniikan, usean vieraan kielen sekä muut kestävän kehityksen tehtäviin soveltuvat opinnot ovat eduksi. Edellä mainitun lisäksi arvostamme erinomaista opintomenestystä, positiivista asennetta ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme vähintään kolmen vuoden opintoja.

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälistyvässä yrityksessä kestävän kehityksen ja tekoälyn risteyskohdassa. Asiakkainamme ovat Pohjoismaiden suurimmat teollisuusyritykset. Olemme Pohjoismaiden vanhimpia kestävän kehityksen asiantuntijayrityksiä. Meidät on palkittu innovatiivisuudestamme. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa. Lisätietoja yrityksestä: www.ecobio.fi ja Ecobio Manager -pilvipalvelusta: www.ecobiomanager.com.

 

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostiosoitteeseen: info@ecobio.fi 15.9.2018 mennessä. Lisätiedot: Ecobio, hallituksen puheenjohtaja, johtava konsultti Sanna Perkiö, 050 5636651.