Home » Haetaan kestävän kehityksen johtavaa konsulttia

Haetaan kestävän kehityksen johtavaa konsulttia

Ecobio hakee johtavaa konsulttia kestävän kehityksen palveluihin asiakkainaan Suomen suurimmat teollisuusyritykset. Henkilön vastuulla ovat seuraavat palvelut tai osa niistä:

  • johdon palvelut: johtamisjärjestelmät ISO 14001 & ISO 45001 & ISO 50001 ja yritysvastuun johtaminen (GRI), strategia-arvioinnit, koulutukset ja valmennukset
  • energia- ja ilmastopalvelut
  • kiinteistöt ja ympäristö (LEED/BREEAM)
  • tuotteiden elinkaariarviointi ja tuotteiden ympäristöselosteet
  • yritysvastuun ja tuotetietojen varmennukset.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aktiivista otetta alan verkostoissa, myynti- ja tuotteistuslähtöistä työskentelytapaa, sisältöjen hallintaa, organisointikykyä ja esimiestaitoa. Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutamien vuosien työkokemusta.

Ecobio on Pohjoismaiden vanhin ympäristöjohtamiseen ja kestävän kehityksen palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Tarjoamme näköalapaikan kansainvälistyvässä yrityksessä, joka on tiennäyttäjä kestävän kehityksen palvelujen tuotteistuksessa, automatisoinnissa ja tekoälyssä. Meidät on palkittu kahdesti innovatiivisuudestamme. Tarjoamme palveluja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kampissa.

Lisää tietoa palveluista: www.ecobio.fi ja www.ecobiomanager.com.

Tiedustelut: hallituksen puheenjohtaja Sanna Perkiö, tekniikan tohtori, 050 5636651, sanna.perkio@ecobio.fi.

Hakemukset 10.9.2018 mennessä: info@ecobio.fi.