Home » ECOBION KEMIKAALIPELI – TESTAA TIETOSI KEMIKAALIEN VAROITUSMERKEISTÄ

ECOBION KEMIKAALIPELI – TESTAA TIETOSI KEMIKAALIEN VAROITUSMERKEISTÄ

15.1.2018

Ecobio on julkaissut kemikaalitestin, jonka avulla voit selvittää kemikaalitietämyksesi tason. Peli on tarkoitettu kemikaalien käyttäjille ja kemikaalien kanssa työskenteleville. Osaatko jo uudet varoitusmerkit? Testaa asiantuntemuksesi pelissä. Hyvästä suorituksesta saat sertifikaatin seinällesi.

https://www.ecobiomanager.com/kemikaalitesti

EU:n CLP-asetuksen viimeisen siirtymäajan umpeuduttua, kemikaalien varoitusmerkkeihin on tullut muutoksia. Vanhat oranssimustat varoitusmerkit on korvattu uusilla yhteneväisillä punavalkomustilla varoitusmerkeillä. Tällaisia merkkejä löytyy esimerkiksi työpaikoilta, kemikaalipurkeista ja kaupasta myytävistä tuotteista. Kemikaaleille altistuminen voi olla merkittävä terveysvaara. Varoitusmerkeillä viestitään tuotteiden turvallisesta käytöstä.

Ecobio auttaa yrityksiä kemikaalivaatimusten täyttämisessä. Tutustu myös Ecobio Manager -palveluumme, jonka avulla seuraat kätevästi säädöksiä ja hallitset vaatimuksia.
www.ecobiomanager.com

Lisätietoja:
Pia Välitalo
, projektipäällikkö, Ecobio, puh. 020 756 9450, pia.valitalo@ecobio.fi

Ecobio on vuonna 1989 perustettu ympäristöalan asiantuntijayritys, joka on tiennäyttäjä ympäristöalan asiantuntijapalveluiden kehittämisessä ja palkittu kahdesti innovatiivisuudestaan. Ecobion menestyksen salaisuutena on luovuuden yhdistäminen insinöörilahjakkuuteen ja taito onnistua vaikeissa tehtävissä. We help you balance business and nature.