Ecobio – kestävän kehityksen kärjessä 25 vuotta

Valtavat ympäristöhaasteet vaativat ratkaisujen tekijöitä. Yritykset ja kuluttajat ovat yhä tietoisempia ympäristöstä. Syntyy uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja hyötyjä. Myös liiketoiminnan ympäristövaatimukset ja -riskit kasvavat. Näitä asioita hallitsemaan ja kehittämään perustettiin Insinööritoimisto Ecobio Oy jo vuonna 1989.

Ecobio on saavuttanut asiantuntijapalveluillaan vankan aseman edelläkäyvien yritysten suosimana asiantuntijana. Se on tiennäyttäjä ympäristöalan asiantuntijapalveluiden kehittämisessä ja palkittu kahdesti innovatiivisuudestaan.

Ecobion menestyksen salaisuutena on luovuuden yhdistäminen insinöörilahjakkuuteen – tekninen luovuus – ja taito onnistua vaikeissa tehtävissä. Yrityksen toimintatapaa kuvaa rohkeus ja innostunut henki tarttua uusiin haasteisiin. Nämä ominaisuudet ovat tehneet Ecobiosta arvostetun ympäristöalan asiantuntijayrityksen. Ecobio pysyy ja kehittyy edelläkävijänä.

Ecobion vahvuutena on myös pitkä kokemus työskentelystä organisaatioiden eri tasoilla tehtailta konsernien johtoon. Yhteistyön lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminnan ja ympäristövaikutusten ymmärtäminen ja niistä hyödyn tuottaminen. Asiakkaita ovat johtavat teollisuusyritykset Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Viime vuosina asiakaskuntaan on tullut myös pieniä yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Tilaa uutiskirje

Ota yhteyttä

Sovi keskustelusta, pyydä tarjous tai koetunnukset Säädösseurantaan. (info@ecobio.fi)
Säädösseuranta – Kemikaalihallinta